De RevControl-Cloudbeds integratie installeren

Dit artikel legt uit hoe je de RevControl-app kunt koppelen aan Cloudbeds en geeft informatie over de functies van de integratie, tutorials, ondersteuning en het loskoppelen van de app.

De RevControl-Cloudbeds integratie installeren

Bekijk dit artikel om te leren hoe je onze app kunt koppelen aan Cloudbeds.

Nog geen klant van RevControl? Neem dan contact op met sales@revcontrol.com.

Specifieke functionaliteiten van de integratie:

• RevControl verzamelt geanonimiseerde reserverings- en inventarisgegevens van Cloudbeds;
  • RevControl zal (basis)tarieven en optioneel MinLOS (minimum length of stay) bijwerken naar Cloudbeds. Hiervoor haalt RevControl een lijst met tarieven op uit Cloudbeds;
  • RevControl ondersteunt Cloudbeds Groepsaccounts.

Wat zijn de stappen na het activeren van de integratie?

Zodra je deze stappen hebt voltooid, zal het onboardingteam van RevControl de installatie afronden. Ze nemen contact met je op zodra dit proces is voltooid om de training in te plannen.

Productvideo

Tutorials

Tutorial video's vind je hier.

Aan de slag met RevControl

Handleidingen voor het gebruik van RevControl vind je hier.

Support

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met onze Customer Success-afdeling via support@revcontrol.com of via de in-app chat.

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hoe koppel je de app los?