Maximumprijzen

Maximumprijzen in RevControl zorgen ervoor dat tarieven niet boven een ingesteld maximum stijgen. Deze functie is standaard niet geactiveerd en kan via onze supportafdeling worden ingeschakeld.

In RevControl kun je de maximumprijzen voor elke dag van de week instellen. Deze instellingen zorgen ervoor dat je prijzen niet boven een bepaald tarief uitstijgen, ongeacht de vraag of de bezettingsgraad. Maximumprijzen helpen voorkomen dat stijgende prijzen van concurrenten leiden tot adviesprijzen die niet meer in verhouding staan tot de verwachtingen van de gast. Dit kan namelijk negatieve effecten hebben op de gastervaring en reviewscores.

Let op: Maximumprijzen zijn standaard niet geactiveerd in RevControl. Als je deze functionaliteit wilt gebruiken, neem dan contact op met onze supportafdeling.

Waar stel je de maximumprijzen in?

Je kunt de maximumprijzen beheren via Settings > Rates > Maximum Rates in RevControl.

Hoe werken de maximumprijzen?

• Instellen per dag: Je kunt per dag van de week een maximumprijs invoeren. Dit voorkomt dat tarieven boven dit maximum worden gepubliceerd, ongeacht de marktvraag of bezettingsgraad.
  • Voorkomen van overmatig hoge prijzen: Wanneer de forecast of de marktvraag stijgt, zorgt RevControl ervoor dat de prijzen de ingestelde maximumprijzen niet overschrijden, zodat je prijzen in lijn blijven met de verwachtingen van de gast en de marktomstandigheden.
  • Kopiëren van waarden: Met de knoppen Copy Down, Copy Up en Copy to End kun je snel en eenvoudig waarden kopiëren naar andere dagen of maanden.

Hoe stel je de maximumprijzen in?

1. Kies de periode: Selecteer de maanden en jaren waarvoor je de maximumprijzen wilt instellen.
  2. Voer maximumprijzen in: Klik op een cel om de maximumprijs voor een specifieke dag in te voeren.
  3. Kopiëren naar andere dagen: Gebruik de kopieeropties om snel dezelfde waarde naar andere dagen of maanden over te nemen.
  4. Bevestig wijzigingen: Klik op Confirm all changes om je aanpassingen op te slaan.