Published rate buckets timeline

De Published Rate Buckets Timeline biedt een overzicht van de opgeslagen en gepubliceerde Rate Buckets, inclusief datum, tijd, gebruiker en status, zodat je de wijzigingen kunt bijhouden en je strategie kunt optimaliseren.

De Published Rate Buckets Timeline in RevControl is een logboek dat een overzicht biedt van alle gepubliceerde en opgeslagen Rate Buckets binnen een bepaalde periode. Dit logboek is essentieel voor het bijhouden van de wijzigingen die in de Rate Buckets zijn aangebracht en helpt je om te controleren of de juiste instellingen zijn toegepast op de juiste momenten.

Navigatie:

Je vindt de Published Rate Buckets Timeline onder More > Logs > Published Rate Buckets Timeline. Hier kun je de lijst met publicaties bekijken, gerangschikt op datum en tijd, en gefilterd op gebruiker en aankomstdatum.

Uitleg van de Kolommen:

• Published On: De datum en tijd waarop de Rate Buckets zijn opgeslagen of gepubliceerd.
  • User: De gebruiker die de publicatie of opslag heeft uitgevoerd.
  • Arrival Dates: De aankomstdatums waarvoor de Rate Buckets zijn opgeslagen of gepubliceerd.
  • Result: De status van de actie (bijvoorbeeld “Published”).
  • Bucket: Het aantal opgeslagen of gepubliceerde Rate Buckets, met een link om de details te bekijken.

Statustypes van Publicaties:

Elke actie in de timeline kan een van de volgende statussen hebben:

• Pending (oranje): Prijzen zijn verstuurd naar het PMS of de CM, maar er wordt nog gewacht op een respons dat de prijzen door hen zijn verwerkt.
  • Published (groen): Handmatige export is geslaagd.
  • Auto published (groen): Automatische export via AutoPublish is geslaagd.
  • Saved but not published (oranje): Tarieven zijn opgeslagen in RevControl, maar de export naar het PMS of de CM staat uit.
  • Auto saved but not published (oranje): Automatisch opgeslagen tarieven in RevControl, zonder export naar het PMS of de CM.
  • Publish failed (rood): Export is niet geslaagd, met foutmeldingen gegenereerd door PMS of CM.
  • Auto publish failed (rood): Automatische export via AutoPublish is mislukt.

Gebruik van de Published Rate Buckets Timeline:

Dit logboek helpt je om inzicht te krijgen in wanneer en door wie de Rate Buckets zijn aangepast of gepubliceerd. Door op “Show saved buckets” te klikken, kun je gedetailleerde informatie over de opgeslagen buckets bekijken, inclusief eventuele wijzigingen en opmerkingen.