1. Kennisbank
  2. Veelgestelde vragen

Hoe stel ik in dat ik rapporten per e-mail ontvang?

RevControl biedt diverse rapporten die automatisch per e-mail verstuurd worden. Pas instellingen aan voor de hele keten of een specifieke vestiging. Ontvang rapporten zonder dat de ontvangers een RevControl-account nodig hebben.

RevControl biedt verschillende rapporten die automatisch per e-mail verstuurd kunnen worden. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke rapporten. De titels komen overeen met de naam van de desbetreffende instellingen.

Voor de instellingen geldt:

• Wanneer je ze invult in de “System settings”, gelden ze voor de hele keten.
  • Wanneer je ze invult in de “Hotel settings”, gelden ze voor één hotel/vestiging.

Je kunt in alle instellingen e-mailadressen invullen zonder gebruikers te selecteren. Dit betekent dat iemand geen RevControl-account hoeft te hebben om de e-mails te ontvangen.

Beschikbare Rapporten:

Business on the Books

1. Chain pickup alert email addresses (always)
    • Beschikbaar voor de hele keten.
    • Stuurt dagelijks rond middernacht het Pickup alert rapport voor alle vestigingen in één rapport.
    • Toont dagen met een hogere pickup dan de “Pickup alert threshold” in de System setting.
    • Bevat ook “Pickup totals” met de totale pickup van de afgelopen dag per toekomstige kalendermaand.
  2. Chain pickup alert email addresses (on alert only)
    • Als bovenstaande rapport, maar wordt alleen gestuurd als minstens één dag de “Pickup alert threshold” overschrijdt.
  3. Hotel pickup alert email addresses (always)
    • Stuurt een losse alert per vestiging.
    • Kijkt naar de “Pickup alert threshold” in de desbetreffende Hotel setting.
  4. Hotel pickup alert email addresses (on alert only)
    • Als bovenstaande, maar wordt alleen gestuurd als minstens één dag de “Pickup alert threshold” overschrijdt.
  5. Pickup trends email addresses
    • Toont per toekomstige kalendermaand de pickup van de afgelopen dag, 3, 7, 14, 21, en 30 dagen.
    • Waardes kunnen worden aangepast in de Hotel setting “Pickup Trends Pickup Days”.
  6. Pickup trends chain email addresses
    • Als bovenstaande, maar toont de pickup van de hele keten.
    • Kijkt naar de waardes ingesteld in de System setting “Pickup Trends Pickup Days”.

Business on the Books import

1. BOB Import report email addresses
    • Stuurt rapporten op tijden zoals gedefinieerd in de System setting “BOB Import report times”.
    • Bevat de status van de laatste BOB import.
  2. BOB Import error email addresses
    • Wordt gestuurd wanneer een BOB import niet is gelukt.

Rate shopping

1. Competitor Rate Change Alert email addresses (always)
    • Wordt bij iedere rate shop gestuurd.
    • Toont alle gewijzigde concurrentenprijzen, MinLOS-aanpassingen en niet-boekbare concurrenten.
  2. Competitor Rate Change Alert email addresses (on alert only)
    • Als bovenstaande, maar filtert op prijswijzigingen groter dan gedefinieerd in de Hotel setting “Competitor Rate Change Alert threshold”.

Rate recommendation

1. Auto Publish report email addresses
    • Toont alle wijzigingen doorgevoerd door RevControl’s AutoPublish.
    • Kijkt naar wijzigingen groter dan de drempelwaarde in de Hotel setting “Auto Publish report threshold”.

Rate export

1. Rate export queue report email address
    • Wordt gestuurd wanneer RevControl te lang geen antwoord ontvangt van het PMS of de channel manager na het proberen te sturen van prijzen.

Rate buckets

1. Auto Publish report email addresses
    • Toont alle wijzigingen die RevControl heeft gestuurd voor de Rate buckets via AutoPublish.