Days to Arrival

Days to Arrival biedt flexibiliteit in prijsbeheer door supplementen in te stellen op basis van de tijd tot de aankomstdatum. Standaard is deze functie niet actief, maar onze support kan deze voor je activeren en de stappen configureren.

De Days to Arrival-instelling in RevControl stelt je in staat om prijzen dynamisch te beheren op basis van het aantal dagen tussen de boekingsdatum en de aankomstdatum. Dit betekent dat je prijzen automatisch kunt aanpassen afhankelijk van hoe ver de boekingsdatum van de aankomstdatum verwijderd is.

Let op: Standaard is deze functie niet actief in RevControl. Als je deze instelling wilt activeren, neem dan contact op met onze supportafdeling. Onze support kan ook de stappen configureren waarvoor de supplementen in te stellen zijn.

Wat zijn Days to Arrival supplementen?

Met Days to Arrival kun je supplementen configureren die worden toegepast afhankelijk van het aantal dagen voor aankomst. Deze instelling biedt je de flexibiliteit om bijvoorbeeld vroegboekers of last-minute boekers verschillende prijzen aan te bieden.

Waar vind je de Days to Arrival instellingen?

Je kunt de Days to Arrival supplementen beheren via Settings > Rates > Days to Arrival in RevControl.

Hoe werken de Days to Arrival supplementen?

• Supplementen per dag van de week: Je kunt toeslagen instellen voor elke dag van de week, zoals maandag tot en met zondag. Dit geeft je de mogelijkheid om specifieke prijzen in te stellen voor verschillende aankomstdagen.
  • Supplementen invoeren: Voor elke periode (aantal dagen voor aankomst) en voor elke dag van de week kun je een toeslag invoeren. Zodra een boeking in die periode valt, wordt de toeslag automatisch toegevoegd aan de basisprijs.
  • Kopieeropties: Gebruik de knoppen aan de rechterkant (zoals Copy Down, Copy Up en Copy to End) om supplementen eenvoudig naar andere dagen of weken te kopiëren.

Hoe stel je de Days to Arrival supplementen in?

1. Selecteer de periode: Kies de maanden en jaren waarvoor je de Days to Arrival supplementen wilt toepassen.
  2. Voer supplementen in: Klik op een cel om handmatig een supplement in te voeren voor een specifieke periode voor aankomst.
  3. Gebruik de kopieeropties: Gebruik de knoppen aan de rechterkant om snel supplementen naar andere dagen of weken te kopiëren.
  4. Bevestig wijzigingen: Klik op Confirm all changes om je aanpassingen op te slaan.